The FeelingRoom

The FeelingRoom

Elindult a közös blogunk!

2016. április 28. - The FeelingRoom

Sziasztok!

_k008864.JPG

Nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk, hogy érdekesnek tartjátok a munkánkat, és ezért úgy döntöttünk, hogy megosztjuk veletek mindennapjainkat.

Szeretnénk ha közelebbről megismernétek munkáinkat és betekintést nyernétek két tervező életébe. A tervezéstől egészen a kivitelezésen át a fotózásig, megosztjuk élményeinket, nehézségeinket és természetesen a sok-sok mókát, ami nélkül nem tudnánk élni itt a showroom-ban.

Mióta is alkotunk együtt? Egy véletlen megismerkedés óta, de ennek már jó pár éve. :-) Lényeg, hogy megértésben és jó hangulatban tudunk alkotni, hiszen csak így tudnak igazán érdekes, egyedi ruhák készülni.

Ha bármikor is szükségetek lenne egy különleges, vagy egyszerű ruhára, de ha csak kiegészítőre akár a mindennapokra vagy életetek legmeghatározóbb napjaira, keressetek fel bátran, hogy segíteni tudjunk álmaitok ruhájának megvalósításában. Tanácsadástól a kivitelezésig mindenben a rendelkezésetekre állunk. Vagy pedig kövessetek minket itt a blogon, ahol sok jó tanáccsal látunk majd el benneteket.

Ha pedig elakadtok az ötletekben és a szokásos reggeli kérdés mindennapok megnehezítője, hogy "mit is vegyek fel?". A sok éves tapasztalattal rendelkező és az állandóan  fejlődő csapatunk vár titeket a VII. kerületi showroomunkban a Dohány utca 20-ba.

desktop.jpg

Üdv a blogunkon, kövessetek minket, várjuk véleményeiteket, kommentjeiteket.

Anna & Lénárd

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://thefeelingroom.blog.hu/api/trackback/id/tr978670402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása